Kan jeg invitere min ven til eToro?

Alle dine venner er vores venner!

Klik her for at invitere dine venner til eToro, og hvis du er handler i henhold til ASIC-reglerne, kan både du og din ven modtage $ 50 i rede penger!

Kampagnen 'Henvis en ven' er ret enkel:

1. Check om du er kunde hos eToro AUS Capital Pty Ltd. og se, om du er bosat i et af de kvalificerede lande.
  2. Sørg for, at du kun inviterer venner, der aldrig tidligere har haft en konto hos os, og som er bosat i et af de kvalificerede lande.
  3. Både du og din ven skal foretage en heldig gennemført indbetaling.
  4. Både du og din ven skal have en fuldt bekræftet konto.
  5. Både du og din ven skal åbne og lukke mindst en handel.

*Din ven skal bruge sin egen betalingsmetode til at foretage indbetaling.

Kontroller, at dine venner kun bliver tilmeldt via dit link. Ellers bliver kampagnen ikke belønnet.

Er jeg berettiget? Se vores betingelser og vilkår for at finde ud af det!