Hvad er det mindste indbetalingsbeløb?

Velkommen til den spændende verden med social handel!

eToro tilbyder dig mulighed for at starte din egen handelskonto med et minimumsbeløb på kun 200 USD. *

• For folk med bopæl i Australien og USA er den mindste førstegangsindbetaling 50 USD.
  • For personer med bopæl i Algeriet, Libanon, Maldiverne og Venezuela er den mindste førstegangsindbetaling 5.000 USD.

Det er et krav, at alt andet end førstegangsindskuddet skal være på mindst 50 USD.

Af hensyn til din bekvemmelighed er der forskellige indbetalingsmetoder til din disposition: Kreditkort (Visa, MasterCard, Maestro), PayPal, Neteller og Skrill.

Vi tilbyder også muligheden for at indsætte penge på din konto via bankoverførsel med en minimumsindbetaling på $ 500.

Klik her for at få mere at vide.

Ikke bekræftede konti er begrænset til et samlet indestående beløb på $ 2.250. For at opgradere din konto til status Bekræftet skal du gå til din profil og klikke på "Afslut bekræftelse". Bemærk, at vi forbeholder os ret til at ændre enhver af vores angivne indbetalingsgrænser på et hvilket som helst tidspunkt.

Ved registrering af en virksomhedskonto kræves der en førstegangs indbetaling på mindst $ 10.000.

Stadig ikke sikker på, hvordan du fortsætter? Konto ikke bekræftet endnu?

Bare rolig! Vi er her for at hjælpe.

* Fra 31. juli 2017 blev mindstebeløbet for førstegangsindbetaling fra beboere i Israel hævet til $ 10.000.