Hvordan kan jeg finde mit kontoudtog?

For at se dit kontoudtog skal du følge disse enkle trin:

• Få adgang til din handelshistorik ved at klikke på fanen Portefølje på venstre sidebjælke, og klik derefter på urikonet. Kontroller, at du er på din realkonto.

• Klik på det blå indstillingsikon i øverste højre hjørne, og vælg Kontoudtog fra menuen.

Du kan derefter generere en rapport over alle transaktioner mellem en valgt start- og slutdato, der er lavet på din konto (indsættelser, udtræk, åbnede og lukkede positioner osv.).

Denne rapport kan derefter eksporteres til en PDF- eller Excel-fil ved at klikke på det relevante ikon: