Hvordan kan jeg finde mit kontoudtog?

For at se dit kontoudtog skal du følge disse enkle trin:

• Få adgang til din handelshistorik ved at klikke på fanen Portefølje på venstre sidebjælke, og klik derefter på urikonet. Kontroller, at du er på din realkonto.

• Klik på det blå indstillingsikon i øverste højre hjørne, og vælg Kontoudtog fra menuen.

• Vælg tidsrammen for dit kontoudtog, og klik på afkrydsningsknappen for at generere kontoudtoget.

I bunden af hovedsiden kan du klikke på linkene for at gå til de forskellige dele af kontoudtoget:

• Closed Positions (Lukkede positioner) – viser oplysninger om alle lukkede manuelle og kopierede handler
  • Transactions Report (Transaktionsrapport) – viser oplysninger om alle transaktioner (indbetalinger, hævninger, åbnede og lukkede positioner, gebyrer, udbytte osv.).
  • Financial Summary (Finansiel oversigt) – viser en oversigt over dit overskud/tab, gebyrer og provisioner, som du kan bruge til at beregne den skattepligtige indkomst, som du evt. skal medtage i din selvangivelse

Denne rapport kan derefter eksporteres til en PDF- eller Excel-fil ved at klikke på det relevante ikon: