Hvordan kan jeg se min handelshistorik?

Få din handelshistorik ved at klikke på fanen Portefølje på venstre sidebjælke, og klik derefter på urikonet.

Under fanen Historik kan du se historikken for dine lukkede handler og tidligere kopierede handlere og CopyPortfolios.

Du kan indstille tidsrammen for handlerne, du ønsker at se - standarden er tredive dage (30D).

Klik på filterikonet for at få vist information om kun en type af dine aktuelle investeringer (manuelle handler eller kopierede handlere og CopyPortfolios).

Du kan klikke på listeikonet for at se en liste over alle individuelle handler lukket under den valgte periode.

I denne visning viser ikonet til venstre på skærmen ved siden af hver handel, hvordan handlen blev lukket:

Ved at klikke på indstillingshjulet får du to valgmuligeheder:

Klik på Kontoudtog for at generere en rapport over alle transaktioner mellem en valgt start- og slutdato, der er lavet på din konto (indsættelser, udtræk, åbnede og lukkede positioner osv.). Denne rapport kan derefter eksporteres til en PDF- eller Excel-fil.

Klik på Tilpas for at justere, hvilken information du ser på din historikvisning, og omarranger rækkefølgen af kolonnerne (investeret beløb, profit/loss (i $ eller %), enheder, gebyrer, slutværdi, åbningskurs, åbningstidspunkt, lukkekurs, lukketidspunkt, pip-ændring, gearing).