Hvordan foretager jeg indsætning med e-tegnebog (PayPal, Skrill, Neteller)?

Efter at have tilgået skærmen "Indsæt penge" skal du blot klikke på din foretrukne betalingsmåde, og indtast derefter beløbet, som du ønsker at indsætte. Klik på “Fortsæt”, og følg disse trin:

1. Du bliver omdirigeret til en ny side for at logge ind på din e-tegnebogskonto
  2. Indtast de relevante login-oplysninger
  3. Gennemgå transaktionen
  4. Når du har bekræftet oplysningerne, så klik på “Betal”
  5. Inden for få minutter bør din handelskonto blive krediteret for beløbet.
  6. Hvis din anmodning ikke bliver godkendt, uanset årsag, får du besked via e-mail.

Transaktionen bliver vist som 'eToro (Europe) Ltd.' på kontoudtoget fra din betalingsformidler.