Hvordan hæver jeg penge på min konto?

For at indgive en hæveanmodning skal du følge disse trin:

• Klik på fanen 'Hæv penge' på venstre menu
  • Indtast beløbet, der skal hæves (i USD)
  • Afslut den elektroniske hæveformular som foreskrevet
  • Klik på “Indsend”

Vær opmærksom på, at der kun kan hæves penge på din saldo til rådighed. Så inden du indgiver en hæveanmodning, skal du sikre dig, at du har beløbet til rådighed på din saldo.

Hvis du har penge investeret i åbne positioner, kan du frigøre flere penge ved at lukke positioner. Når en position er lukket, bliver det investerede beløb +/- fortjeneste eller tab sendt tilbage til din saldo til rådighed.

Bemærk følgende vigtige punkter:

1. Din konto skal være bekræftet.
  2. Minimumsbeløbet, der hæves, er $ 30.
  3. Hævegebyret er $ 5.
  4. Du får besked pr. mail, når din hæveanmodning er blevet behandlet af eToro.
  5. Så længe din hæveanmodning er “Under gennemgang”, kan du annullere den via din portefølje ved at klikke på det blå historikikon, og derefter klikke på knappen "Tilbage" på den anmodning, som du ønsker at annullere.

Du kan finde flere oplysninger om hævninger her.