Hvordan sender jeg mønter fra min eToro Wallet til en anden tegnebog?

For at sende mønter til en ekstern tegnebog skal du følge nedenstående trin:

1. Log ind på din tegnebogskonto via din mobile enhed.
  2. Under fanen 'Saldo' skal du klikke på den type kryptovaluta, som du ønsker at sende.
  3. Klik på 'Send'. På denne side skal du vælge det beløb, der skal sendes, og indtaste modtagerens offentlige adresse. Indtast den offentlige adresse, eller klik på kameraikonet for at scanne modtagerens QR-kode, der indlæser den offentlige adresse automatisk.
  4. Sørg for, at adressen er blevet indtastet korrekt, og klik derefter på 'Send'.
  5. Der bliver sendt en SMS med bekræftelseskode til din mobiltelefon. Indtast den kode, du modtager, og klik på ‘Bekræft’.
  6. Det er det hele! Der bliver vist en skærm, der bekræfter, at din afsendte anmodning er blevet modtaget. Du kan tjekke status på din anmodning ved at gå til skærmen ‘Transaktioner'.

Bemærk, at gyldigheden af offentlige nøgler kan tjekkes online på den relevante blockchain explorer for den angivne mønt.