Hvordan ændrer jeg min registrerede e-mailadresse?

For at ændre din registrerede e-mailadresse skal du følge disse trin:

• Gå til dine kontoindstillinger via følgende link: https://www.etoro.com/settings
  • Vælg valgmuligheden "Konto"
  • Klik på "Skift" ud for feltet E-mail under fanen "Oplysninger"
  • Indtast din eToro-adgangskode, og klik på "Fortsæt"
  • Angiv bekræftelseskoden, der blev sendt til din mobiltelefon, og klik på "Fortsæt"
  • Indtast din nye e-mailadresse, og klik på "Udført"

Har du problemer med at ændre din e-mailadresse?

Du er velkommen til at kontakte os ved at åbne en sag i vores Kundeservicecenter. Vi vil muligvis ringe til dig og stille nogle sikkerhedsspørgsmål. Derfor bedes du angive dit telefonnummer og oplyse et passende tidsrum for, hvornår vi kan ringe til dig. Vores kundeserviceteam vil med glæde hjælpe dig.