Kan jeg hæve mine kryptovalutaer fra platformen?

Kunder hos eToro (Europe) Ltd og eToro (UK) Ltd kan hæve ikke-gearede KØB-kryptopositioner (lange), der understøttes af virkelige mønter fra eToros platform til eToro Wallet. Denne proces kaldes "overførsel".

For at overføre en kryptoposition skal du åbne vinduet "Rediger handel" i porteføljen. Under "Investeret" har berettigede brugere muligheden for at overføre.

For at finde ud af, hvilken regulering din konto er underlagt, skal du klikke her.

For flere oplysninger om overførsel af kryptovaluta, klik her.