Kuinka löydän tiliotteeni?

Näet tiliotteesi seuraamalla seuraavia yksinkertaisia vaiheita:
  • Klikkaa vasemmanpuoleisen sivupalkin Salkku-välilehteä ja klikkaa sitten kellokuvaketta päästäksesi Historia-näkymään. Varmista, että olet todellisella tilillä.
  • Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa sinistä asetuskuvaketta ja valitse valikosta Tiliote.

Tämän jälkeen voit luoda raportin kaikista transaktioista valitun alkamis- ja päättymispäivän väliltä (talletukset, nostot, avatut ja suljetut positiot jne.).

Tämä raportti voidaan ladata PDF- tai Excel-tiedostona klikkaamalla asianmukaista kuvaketta: