Kuinka löydän tiliotteeni?

Näet tiliotteesi seuraamalla seuraavia yksinkertaisia vaiheita:
  • Klikkaa vasemmanpuoleisen sivupalkin Salkku-välilehteä ja klikkaa sitten kellokuvaketta päästäksesi Historia-näkymään. Varmista, että olet todellisella tilillä.
  • Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa sinistä asetuskuvaketta ja valitse valikosta Tiliote.
  • Valitse tiliotteen aikaväli ja tuota sitten tiliote napsauttamalla valintapainiketta.

Voit siirtyä tiliotteen eri osioihin napsauttamalla pääsivun alareunassa olevia linkkejä:

• Closed Positions (Suljetut positiot) - näyttää kaikkien suljettujen manuaalisten ja kopioitujen kauppojen tiedot
  • Transactions Report (Maksutapahtumaraportti) - näyttää tiedot kaikista maksutapahtumista (talletukset, nostot, avatut ja suljetut positiot, maksut, osingot jne.).
  • Financial Summary (Taloudellinen yhteenveto) - näyttää yhteenvedon voitostasi/tappioistasi, maksuistasi ja palkkioistasi, joilla voit laskea verotettavan tulon, jonka voit joutua ilmoittamaan veroilmoituksessa

Tämä raportti voidaan ladata PDF- tai Excel-tiedostona klikkaamalla asianmukaista kuvaketta: