Kuinka teen talletuksen luotto- tai pankkikortilla?

• Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa sinistä Tallenna varoja -painiketta.
  • Valitse valuutta ja summa.
  • Valitse maksutavaksi luotto-/pankkikortti.
  • Anna seuraavat tiedot:
  1. Kortin numero
  2. Kortin viimeinen voimassaolopäivä
  3. CVV-koodi (3 numeroa luotto-/pankkikortin takapuolella)
  4. Kortissa oleva nimi
  • Napsauta Talletus.

Varojen pitäisi näkyä eToro-tililläsi muutaman minuutin kuluessa. Mikäli talletustasi ei jostain syystä hyväksytä, saat asiasta tiedon sähköpostitse.

Tässä on muutamia seikkoja, jotka on syytä pitää mielessä talletettaessa rahaa luotto-/pankkikortilla:

• eToro ottaa vastaan maksuja seuraavilla luotto- ja pankkikorteilla: Visa, Mastercard, Maestro.
  • Vain pankkikortit, jotka voivat vastaanottaa varoja ja joilla on CVV-koodi, hyväksytään.
  • Luotto-/pankkikortin on kuuluttava eToro-tilin haltijalle.