Voinko tehdä talletuksen Sofortin (Klarna) kautta?

Sofortilla tallettaminen on seuraavissa maissa asuvien käyttäjiemme käytettävissä: Alankomaat, Belgia, Espanja, Italia, Itävalta, Puola, Saksa, Slovakia, Sveitsi, Unkari.

Sofort mahdollistaa reaaliaikaiset ja helpot maksut suoraan verkkopankistasi.

Sofortilla tallettaminen:

• Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa sinistä Tallenna varoja -painiketta.
  • Valitse valuutta ja summa. Eri valuutoille annetaan eri tiedot. Varmista siis, että valitset oikean valuutan.
  • Valitse Sofort maksutavaksi.
  • Syötä IBAN- ja Swift (BIC) -koodi ja napsauta Jatka.

Sinut ohjataan tällöin turvalliselle maksusivulle, johon sinun on syötettävä henkilökohtaiset pankkitunnuksesi.

Kun olet vahvistanut tapahtuman, sinut ohjataan takaisin eToro-alustalle. Varojen pitäisi näkyä tililläsi muutaman minuutin kuluessa. Mikäli pyyntöäsi ei jostain syystä hyväksytä, saat asiasta tiedon sähköpostitse.

Otathan huomioon, että et voi nostaa Sofort-palvelun kautta talletettuja varoja ennen kuin 7 työpäivää on kulunut.