Hva er eToros Popular Investor-program?

eToro er verdens ledende markedsplass for neste generasjons tradere og investorer. Du kan tjene direkte på online-trading ved å lede millioner av sosiale tradere over hele verden og motta betaling når de kopierer investeringene dine.

Når Popular Investors blir kopiert av andre, tjener de et fast honorar og opptil 2 % av deres årlige aktiva under forvaltning (AUM). Disse utbetalingene kommer i tillegg til eventuell gevinst fra deres egen handel.

Merk kravene til programmet:

1. Kontoen din må være verifisert (kan fullføres ved å klikke her)

2. Du må ha minst 1 verifisert kopierer når du søker

3. Du må dele følgende om deg selv:

– ekte navn

– et ekte bilde

– grunnleggende bakgrunnsinformasjon på eToro-profilen din

4. Søk om å delta i programmet ved å klikke på Søk nå-knappen på følgende lenke: https://www.etoro.com/nb-no/popular-investor/

5. Opprettholde en risikovurdering på 6 eller lavere.

6. Være aktiv på plattformen i minst 2 måneder

7. Opprettholde en månedlig gjennomsnittlig egenkapital på minst $ 500.

8. Ha andre tradere som kopierer deg med minst $ 200.