Hvordan finner jeg kontoutskriften min?

Følg disse trinnene for å se kontoutskriften din:

• Klikk på Portefølje-fanen på venstre side av skjermen, og klikk så på klokkeikonet for å åpne Historikk-visningen din. Pass på at du er i den ekte kontoen din.

• Klikk på det blå ikonet for innstillinger øverst til høyre, og velg Kontoutskrift fra menyen.

• Velg tidsperiode for kontoutskriften din og klikk på knappen for å generere kontoutskrift.

Nederst på hovedsiden kan du klikke på lenkene for å gå til forskjellige deler av kontoutskriften:

• Lukkede posisjoner – viser detaljene for alle lukkede manuelle og kopierte handler.
  • Transaksjonsrapport – viser detaljene om alle transaksjoner (innskudd, uttak, åpnede og lukkede posisjoner, gebyrer, utbytte osv.).
  • Financial Summary (Finanssammendrag) – viser oppsummeringen av gevinst/tap, gebyrer og provisjoner som du kan bruke til å beregne den skattbare inntekten du må føre opp på skattemeldingen din.

Denne rapporten kan så eksporteres til en PDF- eller Excel-fil ved å trykke på det aktuelle ikonet: