Hvordan finner jeg kontoutskriften min?

Følg disse trinnene for å se kontoutskriften din:

• Klikk på Portefølje-fanen på venstre side av skjermen, og klikk så på klokkeikonet for å åpne Historikk-visningen din. Pass på at du er i den ekte kontoen din.

• Klikk på det blå ikonet for innstillinger øverst til høyre, og velg Kontoutskrift fra menyen.

Der kan du generere en rapport over alle transaksjoner som har blitt gjennomført på kontoen din mellom en valgt startdato og sluttdato (innskudd, uttak, posisjoner åpnet og lukket osv.).

Denne rapporten kan så eksporteres til en PDF- eller Excel-fil ved å trykke på det aktuelle ikonet: