Hva er eToro Wallet?

eToro tror at alle fremtidens aktiva kommer til å bestå av sjetonger, og at krypto er det første skrittet på veien. Vi gleder oss stort over alle mulighetene som tilbys av krypto, og vi har etablert eToro Wallet som en metode for å oppbevare kryptoaktiva på en trygg måte. Med eToro Wallet kan kvalifiserte brukere:

• Overføre kryptoaktiva fra eToros handelsplattform
  • Sende/motta kryptoaktiva til og fra andre lommebøker
  • Konvertere ett kryptoaktivum til et annet kryptoaktivum

eToro Wallet rulles nå ut i ett land av gangen og er tilgjengelig via Play Store på Android og App Store på iOS.