Hvilke reguleringer er kontoen min underlagt?

eToro-gruppen tilbyr sine tjenester gjennom sine regulerte eToro-selskaper i mer enn 140 land over hele verden. Gjennom disse selskapene betjener vi mange millioner mennesker. Som en global enhet arbeider hvert eToro-selskap innenfor de lokale reguleringsrammeverkene. Derfor får kundene forskjellige tjenester, beskyttelser og begrensninger fra de forskjellige eToro-enhetene.

Vilkårene du godkjente ved registrering, fastsetter hvilken enhet og forskrift som gjelder for deg. Denne informasjonen finner du også i innstillingene for profilen din.