Sett kopiering på pause

Vi er stolte over å presentere «Sett kopiering på pause» i den nye versjonen av CopyTrader. Denne funksjon lar deg slutte å kopiere en trader uten å faktisk lukke alle de åpnede posisjonene.

«Sett kopiering på pause» kan aktiveres fra porteføljesiden på eToro ved å klikke på innstillinger-knappen og så på «Sett kopiering på pause».

Når «Sett kopiering på pause» er aktivert, vil ikke nye handeler åpnes under dette kopiforholdet. Alle eksisterende åpne handler vil imidlertid fortsatt kopiere SL/TP og lukke-handlinger fra den kopierte traderen.