Hvordan bytter jeg den registrerte e-postadressen min?

Følg disse trinnene for å endre den registrerte e-postadressen din:

• Gå til kontoinnstillingene dine via følgende kobling: https://www.etoro.com/settings
  • Velg alternativet Konto
  • Klikk på Endre ved siden av E-post-feltet på Legitimasjon-fanen
  • Skriv inn eToro-passordet ditt og klikk på Fortsett
  • Skriv inn verifiseringskoden som sendes til mobiltelefonen din og klikk på Fortsett.
  • Skriv inn den nye e-postadressen og klikk på Ferdig.

Har du problemer med å bytte e-postadresse?

Kontakt oss gjerne ved å åpne en henvendelse i kundeservicesenteret. Det kan hende vi ringer deg og stiller noen sikkerhetsspørsmål, så oppgi telefonnummeret ditt og angi et tidsrom det passer deg å bli oppringt. Kundeserviceteamet vårt hjelper deg gjerne.