Kan jeg ta ut kryptovalutaer fra plattformen?

Kunder av eToro (Europe) Ltd og eToro (UK) Ltd kan ta ut ikke-girede KJØP-kryptoposisjoner (long) som er sikret med ekte mynter, fra eToro-plattformen til eToro Wallet. Denne prosessen kalles «overføring».

For å overføre en kryptoposisjon må du åpne Rediger handel-vinduet i porteføljen. Under «Investert» får kvalifiserte brukere en mulighet til å gjøre en overføring.

Klikk her for å finne ut hvilken regulering som gjelder for din konto.

Klikk her for mer informasjon om å overføre krypto.