Hoe kan ik mijn beleggingsgeschiedenis bekijken?

Voor uw geschiedenis klikt u op het tabblad Portefeuille in de linkerzijbalk en vervolgens op het kloksymbool.

Op het tabblad Geschiedenis ziet u de geschiedenis van uw gesloten transacties en eerder gekopieerde beleggers en CopyPortfolios.

U kunt de periode van de transacties instellen die u wilt bekijken. Standaard is dit dertig dagen (30D).

Klik op het symbool voor filteren voor informatie over slechts één type van uw huidige beleggingen (handmatige transacties of gekopieerde beleggers en CopyPortfolios).

U kunt op het lijstpictogram klikken voor een lijst met alle afzonderlijke transacties die tijdens de geselecteerde periode zijn gesloten.

In deze weergave geeft het pictogram aan de linkerzijde van het scherm naast elke transactie weer hoe de transactie is gesloten:

Door te klikken op het instellingenwiel kunt u kiezen uit twee opties:

Klik op Accountoverzicht voor een rapport van alle transacties, tussen een geselecteerde begin- en einddatum, die in uw account zijn uitgevoerd (stortingen, opnames, geopende en gesloten posities, enz.). Dit rapport kan vervolgens worden geëxporteerd naar een PDF- of Excel-bestand.

Klik op Aanpassen om in te stellen welke informatie de weergave Geschiedenis bevat en om de volgorde van de kolommen te wijzigen (belegd bedrag, winst/verlies (in $ of %), eenheden, vergoedingen, eindwaarde, openingskoers, openingstijd, slotkoers, sluitingstijd, verandering in pips, hefboom).