Waar kan ik mijn positie-ID vinden?

Wat is een positie-ID?

De positie-ID is een uniek 8- of 9-cijferig getal dat ter identificatie wordt toegewezen aan elke transactie.

Waar kan ik de positie-ID's van mijn open transacties vinden?

Op het eToro-platform vindt u de positie-ID voor een open transactie door te klikken op het blauwe pictogram Instellingen aan de rechterzijde van een open positie in uw portefeuille.

C:\Users\moranzv\Desktop\new etoro.PNG

Als u hierop klikt, verschijnt het pop-upvenster 'Bewerk transactie'. Onderin dat venster vindt u de positie-ID:

C:\Users\moranzv\Desktop\new etoro 2.PNG

Als u de iOS- of de Android-app gebruikt op uw mobiele apparaat, gaat u naar uw portefeuille en klikt u op het betreffende instrument. Daar ziet u onder dat instrument alle op dat moment open posities. Klik op de betreffende positie. Het scherm 'Bewerk transactie' verschijnt. Onderin het venster 'Bewerk transactie' vindt u de positie:

Waar kan ik de positie-ID's van mijn gesloten transacties vinden?

Positie-ID's voor gesloten transacties vindt u door op de desbetreffende transactie te klikken onder Geschiedenis in uw portefeuille en in uw accountoverzicht.