Hoe kan ik mijn rekeningafschrift vinden?

Voer de volgende eenvoudige stappen uit om uw rekeningafschrift te bekijken:

• Klik op het tabblad Portefeuille in de linkerzijbalk en vervolgens op het kloksymbool voor de weergave van uw geschiedenis. Zorg dat u uw Werkelijke account heeft geopend.

• Klik in de rechterbovenhoek op het blauwe symbool voor instellingen en selecteer Rekeningafschrift in het menu.

• Kies een periode voor uw rekeningafschrift en klik op het vinkje om het rekeningafschrift te genereren.

Onderaan de hoofdpagina kunt u op de links klikken om de verschillende delen van het rekeningafschrift te bekijken:

• Gesloten posities - alle zelf gesloten transacties en gesloten gekopieerde transacties
  • Transactierapport - alle transacties (stortingen, opnames, geopende en gesloten posities, kosten, dividend, enz.)
  • Financial Summary (Financieel overzicht) - een overzicht van uw winsten/verliezen, kosten en commissies dat u kunt gebruiken om het belastbare inkomen te berekenen dat u mogelijk moet opgeven in uw belastingaangifte

Dit rapport kan vervolgens worden geëxporteerd naar een PDF- of Excel-bestand door op het betreffende symbool te klikken: