Hoe kan ik mijn accountoverzicht vinden?

Voer de volgende eenvoudige stappen uit om uw accountoverzicht te bekijken:

• Klik op het tabblad Portefeuille in de linkerzijbalk en vervolgens op het kloksymbool voor de weergave van uw geschiedenis. Zorg dat u uw Werkelijke account heeft geopend.

• Klik in de rechterbovenhoek op het blauwe symbool voor instellingen en selecteer Accountoverzicht in het menu.

Dan kunt u een rapport genereren van alle transacties tussen een geselecteerde begin- en einddatum die in uw account zijn uitgevoerd (stortingen, opnames, geopende en gesloten posities, enz.).

Dit rapport kan vervolgens worden geëxporteerd naar een PDF- of Excel-bestand door op het betreffende symbool te klikken: