Kopiëren pauzeren

Het verheugt ons ‘Kopiëren pauzeren’ te mogen voorstellen als onderdeel van de nieuwe versie van CopyTrader. Met deze functie kunt u het kopiëren van een handelaar stopzetten, zonder dat u de momenteel geopende posities daadwerkelijk sluit.

‘Kopiëren pauzeren’ kan worden geactiveerd door op eToro vanuit de pagina ‘Portefeuille’ te klikken op de knop voor ‘instellingen’, en daarna op ‘Kopiëren pauzeren.’

Wanneer ‘Kopiëren pauzeren’ wordt geactiveerd, worden er geen nieuwe transacties geopend voor die kopieerverhouding. Alle momenteel geopende transacties zullen echter nog steeds de SL/TP kopiëren en de acties van de gekopieerde handelaar sluiten.