Wat betekent 'Sluiten in behandeling'?

Een positie kan alleen gesloten worden als de markt waarop u handelt open is.

Als u op de knop 'Sluiten' klikt als de markt gesloten is (bijvoorbeeld in het weekend of tijdens een marktonderbreking) dan zal deze order pas gesloten worden wanneer de markt weer open is. Er zal staan 'Sluiten in behandeling' totdat de markt weer open is. De positie zal dan, bij opening van de markt, tegen de eerste beschikbare koers gesloten worden.

Wanneer een positie de status 'Sluiten in behandeling' heeft, kunt u op de knop 'Annuleren' klikken om de positie aan te houden.

Als u stopt met het kopiëren van een handelaar die op markten handelt die op dat moment gesloten zijn, worden er orders gecreëerd om de gekopieerde transacties te sluiten zodra die markten weer opengaan. De status van alle gekopieerde transacties van die handelaar blijft 'Sluiten in behandeling' totdat al die transacties zijn gesloten. De fondsen in die kopie worden toegevoegd aan uw beschikbare saldo zodra de volledige kopie is gesloten. Het is niet meer mogelijk om het sluiten van de kopie te annuleren als de kopie de status 'Sluiten in behandeling' heeft.