Hoe wijzig ik mijn geregistreerde e-mailadres?

Volg deze stappen om uw geregistreerde e-mailadres te wijzigen:

• Ga naar uw Account-instellingen via de volgende link: https://www.etoro.com/settings
  • Selecteer de optie 'Account'
  • Klik op het tabblad 'Inloggegevens' naast het veld 'E-mail' op 'Wijzigen'
  • Voer uw eToro-wachtwoord in en klik op 'Doorgaan'
  • Voer de verificatiecode in die u op uw mobiele telefoon ontvangt en klik op 'Doorgaan'
  • Voer uw nieuwe e-mailadres in en klik op 'Klaar'

Ondervindt u problemen met het wijzigen van uw e-mailadres?

Neem dan contact met ons op door een procedure te openen bij ons klantenservicecentrum. Mogelijk bellen wij u om u een aantal veiligheidsvragen te stellen. Vermeld daarom uw telefoonnummer en een tijdstip waarop wij u kunnen bellen. Onze klantenservice helpt u graag.