Hoe kan ik mijn account beter beveiligen?

Uw veiligheid en privacy zijn ontzettend belangrijk. Daarom heeft het eToro-platform verschillende maatregelen getroffen om onze actieve handelsgemeenschap te beschermen.

We beschermen uw informatie met technologie voor gegevensbeveiliging en door het gebruik van hulpmiddelen, zoals firewalls en gegevensversleuteling.

Alle handelaren dienen een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord te gebruiken om toegang te krijgen tot hun online account.

Daarnaast is het mogelijk om tweefactorauthenticatie ('2FA') te activeren op uw account. Als dit geactiveerd is, krijgt u via SMS een verificatiecode die u moet invoeren om u aan te melden op uw account. Dit is een extra beveiligingslaag die u onder Accountinstellingen aan of uit kunt zetten.

Als u het vakje 'onthoud dit apparaat' aanvinkt, wordt uw apparaat 30 dagen onthouden. U ontvangt na 30 dagen een nieuwe code. Mocht u een andere browser of ander apparaat gebruiken, dan ontvangt u deze code mogelijk sneller. Deze functie is optioneel.