Cum pot opri copierea unui utilizator?

1. Intră pe pagina cu portofoliul tău.

2. Fă clic pe pictograma cu rotița de setări aferentă traderului pe care nu mai dorești să-l copiezi.

3. Selectează opțiunea „Oprire copiere” din meniul derulant.