Hur gör jag en insättning med banköverföring?

För insättning via banköverföring klickar du på Banköverföring i kassan:

• Välj valuta och belopp och klicka på ”Nästa”. Olika uppgifter ges för olika valutor, så se till att välja rätt valuta.
  • Skriv ut banköverföringsuppgifterna som visas på skärmen.
  • Gå till din bank och skicka din överföring.
  • Fyll i ditt användarnamn och transaktionens referensnummer i fältet Betalningsuppgifter.
  • Din bank utfärdar ett SWIFT-dokument för din överföring.
  • När pengarna överförts laddar du upp en skannad kopia av SWIFT-dokumentet till https://www.etoro.com/sv/customer-service/

Ta en skärmdump av onlinebekräftelsen om du gör överföringen online.

OBS! Insättning via banköverföring kan ta 4–7 arbetsdagar att bearbeta. Ditt eToro-handelskonto krediteras när överföringen har bekräftats av vår bank. Växelkursen beräknas samma dag som insättningen behandlas.

Observera att du kan debiteras av den finansieringsleverantör som behandlar överföringen (förmedlande bank, mottagande bank).

Transaktionen visas som ”eToro (Europe) Ltd.” på utdraget från din betalningsleverantör.