Vad är eToros Popular Investor-program?

eToro är världens ledande marknadsplats för nästa generations handlare och investerare. Du kan tjäna direkt på onlinehandel genom att följa miljontals sociala handlare över hela världen och få betalt när de kopierar dina investeringar.

Popular Investors tjänar fasta betalningar, och upp till 2 % av deras årliga förvaltade tillgångar (AUM). Betalningarna läggs till den eventuella vinsten från deras egen handel.

Observera villkoren för att gå med i programmet:

1. Kontot måste verifieras (kan göras genom att klicka här)

2. Du måste ha minst en verifierad kopierare vid tidpunkten för ansökan

3. Du måste dela:

- Ditt riktiga namn

- Ditt riktiga foto

- Grundläggande bakgrundsinformation på din eToro-profil

4. Ansök till programmet genom att klicka på knappen ”Ansök nu” i följande länk: https://www.etoro.com/sv/popular-investor/

5. Upprätthålla en riskpoäng på 6 eller lägre.

6. Varit aktiv på plattformen i minst två månader

7. Upprätthålla ett månatligt genomsnittligt kapital på minst 500 dollar.

8. Ha andra handlare som kopierar dig med minst 200 dollar totalt.