Var hittar jag mitt positions-id?

Vad är ett positions-id?

Positions-id är ett unikt 8- eller 9-siffrigt nummer som tilldelas varje affär för identifieringsändamål.

Var hittar jag positions-id för mina öppna affärer?

eToro-plattformen hittas positions-id för en öppen affär genom att klicka på det blå inställningshjulet längst till höger om den öppna affären i din portfölj.

C:\Users\moranzv\Desktop\new etoro.PNG

Detta utlöser popup-fönstret ”Redigera affär” längst ner där du hittar ditt positions-id:

C:\Users\moranzv\Desktop\new etoro 2.PNG

Om du använder iOS- eller Android-appen på din mobiltelefon kan du besöka din portfölj och klicka på relevant instrument. Där kan du se alla positioner som för närvarande är öppna under det instrumentet. Klicka på positionen i fråga som tar dig till ”Redigera affär”. Längst ner i ”Redigera affär”-fönstret hittar du positionen:

Var hittar jag positions-id för mina stängda affärer?

Positions-id för stängda affärer kan hittas genom att klicka på relevant affär i historikdelen i din portfölj och i ditt kontoutdrag.