Hur hittar jag mitt kontoutdrag?

Följ dessa enkla steg för att se ditt kontoutdrag:

• Klicka på fliken Portfölj i sidofältet till vänster och klicka sedan på klockikonen för att komma åt Historikvisning. Se till att du är inloggad på ditt riktiga konto.

• Klicka på den blå inställningsikonen i det övre högra hörnet och välj Kontoutdrag från menyn.

Du kan sedan generera en rapport över alla transaktioner mellan ett visst start- och slutdatum, som har gjorts på ditt konto (insättningar, uttag, positioner som öppnats och stängts etc.).

Rapporten kan sedan exporteras till en PDF- eller Excel-fil genom att klicka på den relevanta ikonen: