Hur hittar jag mitt kontoutdrag?

Följ dessa enkla steg för att se ditt kontoutdrag:

• Klicka på fliken Portfölj i sidofältet till vänster och klicka sedan på klockikonen för att komma åt Historikvisning. Se till att du är inloggad på ditt riktiga konto.

• Klicka på den blå inställningsikonen i det övre högra hörnet och välj Kontoutdrag från menyn.

• Välj tidsperioden för ditt kontoutdrag och klicka på bocken för att generera kontoutdraget.

Längst ner på huvudsidan kan du klicka på länkarna för att gå till kontoutdragets olika avsnitt:

• Stängda positioner – visar information om alla stängda manuella och kopierade affärer
  • Transaktionsrapport – visar information om alla transaktioner (insättningar, uttag, positioner som öppnats och stängts, avgifter, utdelningar etc.).
  • Financial Summary (Ekonomisk sammanfattning) – visar en sammanfattning av dina vinster/förluster, avgifter och provisioner som du kan använda för att beräkna den skattepliktiga inkomst som du kan behöva inkludera i din skattedeklaration

Rapporten kan sedan exporteras till en PDF- eller Excel-fil genom att klicka på den relevanta ikonen: