Vad är eToro Wallet?

eToro tror att alla tillgångar i framtiden kommer att vara tokeniserade och att kryptovalutor är det första steget i denna riktning. Vi är väldigt glada över de möjligheter som kryptovalutor erbjuder och har skapat eToro Wallet som ett säkert sätt att lagra kryptovalutor. Med eToro Wallet kan berättigade användare:

• Överföra kryptovalutor från eToros handelsplattform
  • Skicka/ta emot kryptotillgångar till och från andra plånböcker
  • Konvertera en kryptotillgång till en annan kryptotillgång

eToro Wallet lanseras för närvarande i land efter land och är tillgänglig via Play Store på Android och App Store på iOS.