Var hittar jag villkoren?

eToros villkor och tillägget till villkoren som rör handel med kryptovalutor finns här.

Se till att du läser den version som är relevant för dig, eftersom de tjänster, skyddsmekanismer och begränsningar som erbjuds våra kunder skiljer sig åt mellan de olika eToro-enheterna:

• eToro (Europe) Ltd. (”eToro Europe”), som regleras av Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC)
  • eToro (UK) Ltd. (”eToro UK”), som regleras av Financial Conduct Authority (FCA)
  • eToro AUS Capital Pty Ltd. (”eToro Australia”) som regleras av Australian Securities and Investments Commission (ASIC)

Klicka här för att ta reda på vilken reglering som gäller för ditt konto.