Kan jag stänga en del av min affär?

Från och med november 2018 är det möjligt att manuellt stänga endast en del av en affär.

 

För att delvis stänga en affär behöver du bara:

  1. Logga in på ditt konto och klicka på ”Portfölj”.
  2. Klicka på raden med instrumentet du vill stänga.
  3. I nästa fönster klickar du på det röda X:et och väljer ”Stäng del av affären” under affärssammanfattningen.
  4. Välj det USD- eller enhetsbelopp som du vill stänga.
  5. Klicka på ”Stäng affär”.

 

När du klickar på Stäng affär, stängs endast det valda beloppet och resten blir kvar som en öppen affär i din portfölj. Stop Loss- och Take Profit-parametrarna i den återstående positionen justeras automatiskt för att matcha den nya affärsstorleken.

 

Observera att den stängda delen av positionen visas som en enskild affär i din portföljhistorik.