Pausa kopiering

Med den nya versionen av CopyTrader är vi stolta över att presentera ”Pausa kopiering”, en funktion som gör att du kan sluta kopiera en handlare utan att stänga alla aktuella positioner.

”Pausa kopiering” kan aktiveras från portföljsidan på eToro genom att klicka på inställningsknappen och ”Pausa kopiering”.

När ”Pausa kopiering” är aktiverat öppnas inga nya affärer under det kopieringsförhållandet. Alla nuvarande öppnade affärer kopierar dock fortfarande SL/TP och stänger den kopierade handlarens åtgärder.