Kan jag köpa kryptovalutor i eToro Wallet?

Ja!

Följ stegen nedan för att köpa kryptovalutor i eToro-plånboken:

1) Logga in på ditt plånbokskonto via din mobila enhet.

2) Under fliken ”Saldo” trycker du på vilken typ av kryptovaluta som du vill köpa.

3) Tryck på den blå ”Köp”-fliken. Välj därefter det belopp i fiatvaluta som du vill spendera och se det indikativa beloppet i kryptovaluta som du kommer att få.

4) Tryck på ”Köp”. Du omdirigeras till Simplex, en tredjepartsleverantör som hanterar kreditkortsköp, för att slutföra processen.

Klicka här för vanliga frågor om Simplex.