Hur ändrar jag min registrerade e-postadress?

Följ dessa steg för att ändra din registrerade e-postadress:

• Gå till dina kontoinställningar via följande länk: https://www.etoro.com/settings
  • Välj ”Konto”
  • Klicka på ”Ändra” bredvid e-postfältet under fliken ”Uppgifter”
  • Skriv ditt eToro-lösenord och klicka på ”Fortsätt”
  • Ange verifieringskoden som skickas till din mobiltelefon och klicka på ”Fortsätt”
  • Skriv in din nya e-postadress och klicka på ”Klar”

Har du problem att ändra din e-postadress?

Kontakta oss gärna genom att öppna ett ärende hos kundtjänst: Vi kan behöva ringa dig och ställa några säkerhetsfrågor, så ange ditt telefonnummer och ange en tidsram när det passar att ta emot ett samtal. Vårt kundtjänstteam hjälper dig gärna.