Kan jag ta ut mina kryptovalutor från plattformen?

Kunder till eToro (Europe) Ltd och eToro (UK) Ltd får ta ut (långa) KÖP-positioner med kryptovalutor utan hävstång som stöds av riktiga mynt från eToro-plattformen till eToro Wallet. Denna process kallas ”överföring”.

För att överföra en kryptovalutaposition måste du öppna fönstret Redigera affär i Portföljen. Under ”Investerat” har berättigade användare möjlighet att överföra.

Klicka här för att ta reda på vilken reglering som gäller för ditt konto.

Klicka här för mer information om hur man överför kryptovalutor.