Är mina pengar säkra på eToro?

Ja.

eToro bedriver verksamhet i enlighet med förordningarna från FCA, CySEC och ASIC, vilket innebär att det finns åtgärder för att skydda investerare.

På eToro hålls kundernas pengar säkra i toppbanker och all personlig information är skyddad med SSL-kryptering.

Vi erbjuder också ett alternativ för att aktivera tvåfaktorsautentisering (”2FA”) på ditt konto som kräver att du anger en verifieringskod som skickas till din mobiltelefon via sms för att få åtkomst till kontot. Det är ett extra lager av säkerhet som du kan slå på eller av i dina kontoinställningar.

Det är viktigt att notera att alla former av handel innebär risk. Det är därför eToro uppmuntrar sina kunder att utöva ansvarsfull handel genom att hålla sig informerade och diversifiera sina portföljer.