Hur kan jag göra mitt konto säkrare?

Din säkerhet och integritet är av största vikt. Därför har eToro-plattformen många åtgärder för att skydda vår aktiva handelsgemenskap.

Vi skyddar din information genom att använda datasäkerhetsteknik och verktyg som brandväggar och datakryptering.

Alla handlare måste använda ett personligt användarnamn och lösenord för att få åtkomst till sina konton online.

Vi erbjuder också ett alternativ för att aktivera tvåfaktorsautentisering (”2FA”) på ditt konto som kräver att du anger en verifieringskod som skickas till din mobiltelefon via sms för att få åtkomst till kontot. Det är ett extra lager av säkerhet som du kan slå på eller av i dina kontoinställningar.

Om du markerar kryssrutan ”kom ihåg den här enheten” kommer din enhet att kommas ihåg i 30 dagar. Du får en ny kod efter 30 dagar, eller tidigare om du byter webbläsare eller enhet. Den här funktionen är valfri.