Er mine penge sikre hos eToro?

Ja.

eToro fungerer i overensstemmelse med FCA-, CySEC- og ASIC-forordningerne, hvilket betyder, at der er foranstaltninger til at beskytte investorerne.

Hos eToro holdes kunders midler sikrede i kategori 1-banker, og alle deres personlige oplysninger er bevogtet under SSL-kryptering.

Vi tilbyder også en mulighed for at aktivere to-faktor autentificering ("2FA") på din konto, som kræver, at du indtaster en bekræftelseskode, der sendes til din mobiltelefon via SMS for at få adgang til din konto. Det er et ekstra lag sikkerhed, som du kan slå til eller fra i dine kontoindstillinger.

Det er vigtigt at bemærke, at enhver form for handel medfører risiko. Derfor opfordrer eToro sine kunder til at praktisere ansvarlig handel ved at holde sig informeret og diversificere deres porteføljer.