Kuinka teen talletuksen pankkisiirrolla?

• Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa sinistä Tallenna varoja -painiketta.
  • Valitse valuutta ja summa. Eri valuutoille annetaan eri tiedot. Varmista siis, että valitset oikean valuutan.
  • Valitse maksutavaksi pankkisiirto ja napsauta Jatka. Pankkisiirron tiedot näkyvät näytössä ja lähetetään sinulle sähköpostitse.
  • Kirjaudu pankkisi verkkopalveluun (tai mene pankkiin) siirtääksesi varoja.
  • Syötä maksutapahtuman tunnus ja käyttäjätunnuksesi maksuviitteeksi.
  • Suorita siirto ja avaa uusi tukipyyntö asiakaspalvelussamme lähettääksesi meille näyttökuvan maksuvahvistuksesta (tai skannatun kopion pankin SWIFT-asiakirjasta).

Tässä on muutamia seikkoja, jotka on syytä pitää mielessä talletettaessa rahaa pankkisiirrolla:

• Pankkisiirtotalletusten käsittely voi kestää 4–7 arkipäivää.
  • Summa siirretään eToro-kaupankäyntitilillesi, kun pankkimme on vahvistanut siirron.
  • Dollareiden vaihtokurssi lasketaan päivältä, jona talletus käsiteltiin tililläsi.
  • Varojen siirtoon osallistuvat tahot (välittäjäpankki, vastaanottava pankki) saattavat veloittaa sinulta palkkioita.