Hvordan velger eToro de topprangerte traderne?

Rangeringen er basert på total fortjeneste- eller gevinstratio. Vi bruker flere ulike filtre og kriterier for å rangere våre beste tradere. Filtrene omfatter, men er ikke begrenset til følgende og kan avvike for ulike tidsperioder som velges:

• Minimum antall posisjoner som er åpnet og lukket i en bestemt periode
  • Minimum gevinstratio for en bestemt periode
  • Antall dager/uker der investoren var aktiv (hadde minst én åpen posisjon)
  • Minimum gjennomsnittlig posisjonsvarighet
  • Maksimal ratio av høyt girede handler
  • Maksimalt giret beløp plassert i én handel
  • Minimum total investering for perioden

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre algoritmene våre, og kriteriene kan derfor endres fra tid til annen. Hvis du ønsker å følge med på produktoppdateringene våre, kan du følge bloggen vår. Hvis du mener du burde ha vært rangert og ikke ser navnet ditt på listen, er du er velkommen til å kontakte oss.