Hvor kan jeg finne posisjons-ID-en min?

Hva er en posisjons-ID?

Posisjons-ID er et unikt nummer på 8 eller 9 siffer som tildeles hver handel for å kunne identifisere handelen.

Hvor kan jeg finne posisjons-ID-ene til de åpne handlene mine?

eToro-plattformen finner du posisjons-ID-en for en åpen posisjon ved å klikke på det blå innstillingshjulet lengst til høyre for den åpne handelen i porteføljen din.

C:\Users\moranzv\Desktop\new etoro.PNG

Dette vil åpne Endre handel-vinduet, og nederst i dette vinduet finner du posisjons-ID-en:

C:\Users\moranzv\Desktop\new etoro 2.PNG

Hvis du bruker iOS- eller Android-appen på mobilen, kan du åpne porteføljen din og klikke på det aktuelle instrumentet. Du vil da kunne se alle åpne posisjoner under dette instrumentet. Klikk på en posisjon, så kommer du til Endre handel-bildet. Nederst på Endre handel-bildet finner du posisjonen:

Hvor kan jeg finne posisjons-ID-ene til de avsluttede handlene mine?

Posisjons-ID-ene for lukkede handler finner du ved å klikke på den aktuelle handelen i historikken til porteføljen din og i kontoutskriften.