Er pengene mine trygge hos eToro?

Ja.

eToro drives i henhold til reguleringer fra FCA, CySEC og ASIC, noe som innebærer at det er iverksatt tiltak for å beskytte investorer.

Kundenes midler hos eToro plasseres trygt hos ledende banker, og alle personopplysninger sikres med SSL-kryptering.

Vi tilbyr også muligheten til å aktivere godkjenning med to faktorer («2FA») i kontoen din, som betyr at du må skrive inn en verifiseringskode som sendes til mobiltelefonen via SMS, for å få tilgang til kontoen din. Dette er et ekstra sikkerhetslag som du kan slå på eller av i dine Kontoinnstillinger.

Det er viktig å merke seg at alle former for trading innebærer risiko. Derfor oppfordrer eToro sine kunder til å praktisere ansvarlig trading ved å holde seg oppdatert og diversifisere porteføljene sine.