Hoe kan ik geld storten met een creditcard/betaalkaart?

• Klik op de blauwe knop Geld storten links onder in uw scherm.
  • Kies de valuta en het bedrag.
  • Selecteer creditcard/betaalkaart als betaalmethode.
  • Voer de volgende gegevens in:
  1. Uw kaartnummer
  2. De vervaldatum van uw kaart
  3. De CVV-code (drie cijfers op de achterkant van uw creditcard/betaalkaart)
  4. De naam op kaart
  • Klik op ‘Storting’.

Het geld verschijnt nu binnen een paar minuten op uw eToro-account. Als uw storting om welke reden dan ook niet wordt goedgekeurd, ontvangt u hierover via e-mail bericht.

Een aantal zaken om rekening mee te houden wanneer u geld stort met een creditcard/betaalkaart:

• eToro accepteert betalingen via creditcard en betaalkaart van de volgende kaarten: Visa, Mastercard en Maestro.
  • We accepteren alleen bankpassen waarop geld ontvangen kan worden en die een CVV-code hebben.
  • De creditcard/betaalkaart moet op naam staan van de eigenaar van het eToro-account.