Kan ik een deel van mijn transactie sluiten?

Vanaf november 2018 is het mogelijk om handmatig een deel van de transactie te sluiten.

U kunt een positie gedeeltelijk sluiten indien zowel het deel van de transactie dat wordt gesloten als het deel dat open blijft voldoet aan de minimale transactiegrootte.

Een deel van de transactie sluiten is heel eenvoudig:

1. Meld u aan op uw account en klik op 'Portfolio'.
  2. Klik op de instrumentregel die u wilt sluiten.
  3. Klik in het volgende venster op de rode X en klik op 'Deel van de transactie sluiten' in het handelsoverzicht.
  4. Selecteer het bedrag in USD of eenheden dat u wilt sluiten.
  5. Klik op 'Transactie sluiten'.

Uw verzoek zal worden uitgevoerd tijdens de openingstijden van de markt.

Nadat u geklikt hebt op 'Transactie sluiten', wordt alleen het geselecteerde bedrag gesloten. De rest blijft als een open transactie in uw portfolio staan. De parameters Stop Loss en Take Profit van de resterende positie worden automatisch aangepast aan het nieuwe handelsvolume.

Het afgesloten deel van de positie wordt als unieke transactie vermeld in de geschiedenis van uw portfolio.