Yuran Pengeluaran kini 80% Lebih Rendah di eToro

Yuran pengeluaran telah dikurangkan daripada $25 kepada $5 ke atas semua pengeluaran

Sebagai tambahan kepada komisen 0% pada perdagangan saham dan tiada bayaran pelepasan, ini akan menjadikan eToro lebih kos efektif untuk para penggunanya

eToro juga telah melancarkan Papan Pemuka Pengeluaran khusus untuk membantu para pengguna memantau pengeluaran mereka

Withdrawal fees on eToro reduced to $5

Di eToro, kami sentiasa berusaha untuk membuatkan pengalaman pengguna kami lebih baik dan selalu mempertimbangkan maklum balas pengguna. Selepas memperkenalkan beberapa ciri dan manfaat baharu tahun lalu, seperti0% komisen untuk saham, kami kini mengambil satu lagi langkah penting: mengurangkan yuran pengeluaran sebanyak 80%. Pengurangan ini demi memenuhi kehendak pengguna dan meningkatkan pengalaman eToro mereka dengan ketara.

Dasar baharu kami termasuk:

 • Kadar rata hanya sebanyak $5 untuk semua pengeluaran (dikurangkan daripada $25).
 • Manfaat ini terpakai untuk semua pengguna tanpa mengira tingkat kelab.
 • Ahli Kelab Platinum tidak dikenakan sebarang yuran pengeluaran.

Dagangan merupakan Perniagaan Harian

Kami menyedari bahawa ramai daripada pelanggan kami merupakan pedagang sepenuh masa, menggunakan strategi dinamik, yang memerlukan kecairan tunai yang tinggi. Sehingga hari ini, pedagang-pedagang sedemikian boleh membuat pengeluaran dengan lebih kerap dan pada kos yang lebih rendah, tanpa yuran yang boleh mengurangkan ekuiti mereka.

eToro sentiasa berusaha untuk menjadikan pengalaman pengguna lebih selesa dan menyeronokkan. Hakikat bahawa kami mempelopori dagangan saham yang menawarkan komisen 0%, manfaat yang kemudiannya diperkenalkan oleh banyak platform dagangan dalam talian lain, menunjukkan bahawa kami sentiasa mengutamakan ketenangan fikiran para pengguna kami. Kami menyediakan penjelasan yang jelas dan telus tentang semua yuran kami di halaman yuran eToro

Kami sudah menawarkan pelbagai jenis cara untuk membiayai akaun anda, termasuk kad kredit, PayPal, pemindahan kawat dan lain-lain yang mana kami tidak mengenakan sebarang yuran pelepasan. Kini anda boleh menikmati yuran pengeluaran baharu yang lebih rendah menggunakan apa-apa pembayaran pilihan anda.

Papan Pemuka Pengeluaran Baharu

Di samping pengurangan bayaran, kami amat teruja untuk mengumumkan pelancaran ciri baharu yang hebat: “Papan Pemuka Pengeluaran” yang baharu. Papan Pemuka tersebut menawarkan fungsi-fungsi berikut:

 • Bar kemajuan yang menunjukkan status pengeluaran semasa anda
 • Pecahan setiap pengeluaran mengikut kaedah pembayaran, jumlah dan mata wang
 • Teks bermaklumat yang menerangkan status terkini pengeluaran dengan pautan kepada Soalan Lazim eToro yang berkaitan
 • Maklumat yuran pengeluaran
 • Pilihan pembatalan
 • Item tindakan yang berkaitan apabila maklumat lanjut diperlukan untuk menyelesaikan pengeluaran
 • Petunjuk untuk menuntut dana daripada PayPal.

Untuk menggunakan papan pemuka:

 1. Pergi ke sejarah Portfolio -> Aliran tunai dan klik pada garis pengeluaran yang berkaitan.
 2. Lihat pecahan pembayaran anda.
 3. Dapatkan teks bermaklumat untuk setiap status pengeluaran dengan pautan kepada Soalan Lazim yang berkaitan.

Pergi ke Papan Pemuka Pengeluaran

Kami berharap anda akan bergembira menikmati manfaat baharu ini.

 

Null provisjon tilbys til kunder av eToro (Europe) Ltd, eToro (UK) Ltd og eToro AUS Capital Pty Ltd (AFSL 491139).
For kunder av eToro AUS tilbys kun aksjer omsatt på børser i USA som underliggende aktiva og uten provisjon. Handel med disse aksjene tilbys av eToro Service (ARSN 637 489 466) som drives av eToro Asset Management Limited ABN 51 122 005 396 AFSL 319 738, og markedsføres av eToro AUS Capital Limited CAR 001281634. Les vår FSG og PDS før du bestemmer deg om du vil handle med oss. Alle andre aksjer tilbys som derivater og belastes for provisjon.
Null provisjon gjelder ikke shorthandel eller girede posisjoner. Null provisjon betyr at det ikke belastes meglerkurtasje ved åpning eller lukking av posisjoner på børsen i USA. Andre gebyrer kan påløpe. For mer informasjon om gebyrer, klikk her.